Om Ti på topp

Informasjon til deltakere av Ti på topp Lillehammer

Ti på topp har som mål å gjøre det enklere og mer motiverende å komme seg ut i naturen. Vi ønsker å fremme turglede og aktivitet ved å ha turer i området der du bor. Turene er varierte i lengde og i terreng.

Målet med Ti på topp er å samle turpoeng i konkurranseperioden som er fra 10. Mai til 10. Oktober. Du får 1 poeng pr gang du sjekker deg inn på et turmål. Alle som går minst 7 turer i løpet av sesongen får en liten premie. I tillegg kan man blant annet vinne hengekøye, hotellovernatting, luer, pannebånd og mateske og mer. 

Hvordan delta?
Last ned Ti på topp appen til din mobil, den bruker du når du sjekker deg inn på turmålet. Da registeres turpoenget. Du har full oversikt over turer og dine poeng i appen. Ti på topp er en digital konkurranse, så man må ha appen for å delta.

Man kan delta som bedriftslag, familie eller vennelag eller som enkeltperson.Dette velger du når du melder deg på.

Så ta gjerne med deg venner eller kolleger og konkurrer sammen eller mot hverandre. 

Turene 
Turene er av ulik lengde og i ulikt terreng. Det er turer i nærområdet, og noen du kanskje må kjøre litt lenger til. 

Konkurransen
Det er uttrekkspremier underveis som blir annonsert på Facebook og på Instagram. Alle som går minst 7 turer i løpet av sesongen får en liten permie. Barn må gå 5 turer for å få premie. Vi kårer i tillegg årets turgåer, årets lag, årets bedrift og året bilde. Disse vil bli premiert. 

Pris
200 kr pr deltaker, egne priser for bedrifter. Ta kontakt om deres bedrift ønsker delta. 

 

Enten det er naturopplevelsen, konkurransen, det sosiale eller noe helt annet som frister deg mest, ønsker vi deg velkommen til årets TI PÅ TOPP!

HUSK at all ferdsel skjer på eget ansvar!  

Tilbake til hovedside